KV - prihlasovanie ukončené

07.04.2019 09:50

Ahojte, dobrý deň.

Prihlasovanie na KV a bonitáciu bolo ukončené. Štatistika bude zverejnená na webe BK SR. Program sa nemení. Príjem psov od 9,00 hod. Posudzovanie v kruhoch začína o 9.45 hod. Potom budú nasledovať súťaže KV, odovzdávanie cien v rámci súťaže TOP Basset 2018 a bonitácia. Vzhľadom na naozaj nepríjemnosti na KV aj ŠV z roku 2018 (psy sa pre háravé suky stali neovládateľné a vznikali problémy) - opätovne upozorňujeme, suky hárajúce nebudú na KV posúdené a budú musieť okolie výstavného kruhu opustiť. Pri registrácii predložte Pet Pasport (očkovací preukaz) a prineste aj vaše sučky na kontrolu. V prípade, ak vie ešte niekto pomôcť v rámci sponzoringu, ohláste sa prosím najneskôr do 12.4.2019 - vzhľadom na uvedenie sponzora do katalógu KV. Dodržujte prosím ustanovenia uvedené v propozíciách KV.

Z výstavy budú vylúčené jedince choré alebo podozrivé z ochorenia, suky hárajúce, a v druhej polovici gravidity, dojčiace suky, psy agresívne voči psom a ľuďom, psy v majetku osôb, ktorým bolo odňaté právo vystavovať. Na výstave je prísny zákaz voľného pohybu psov! Ak sa tento zákaz poruší, nebude jedinec pripustený do výstavného kruhu a bude z výstavy vylúčený!
 
Vážení vystavovatelia, v čase v ktorom nevystavujete svoje psy, nezdržujte sa zbytočne v blízkosti výstavného kruhu. Môžete tak svojou prítomnosťou rozptyľovať mladé psíky a menej skúsených vystavovateľov. Zároveň vás prosíme, aby ste zbytočne nerušili fotením pri výstavnom kruhu, fotograf bude zabezpečený, fotografie zverejníme na webe BK SR a pošleme vám ich na požiadanie.
 
Tešíme sa na stretnutie,
s pozdravom BK SR