Špeciálna výstava - v rámci V. ročníka prestížnej kynologickej akcie EPEIROS CUP

06.07.2021 15:07

Vážení členovia,

ani sme sa nenazdali a 11.- 12.9 2021 sa uskutoční V. ročník prestížnej kynologickej akcie EPEIROS CUP! V rámci ktorého sa uskutoční aj Špeciálna výstava basetov. 

AKCIA na ktorú sa oplatí prísť! Tešíme sa na stretnutie! :-)

A na čo sa môžete tešiť? NA:

- výstavu (nedeľa)

- testy temperamentu (sobota)

- sympózium (sobota)

- školu handlingu (sobota)

- slávnostný gala večer (sobota)

Epeiros cup sa koná v časti Senecké jazerá-sever. Toto rekreačné stredisko sa nachádza na hlavnom jazdnom ťahu Bratislava – Trnava, približne 25 km od Bratislavy (prístupové cesty: E571, 61  alebo diaľnica D1). Areál je veľmi rozľahlý. Preto najlepšie urobíte, ak miesto konania budete hľadať podľa hotelov, ktoré sú na mieste konania. Náš typ na lokalizáciu je napríklad hotel Zátoka, alebo penzión Koliba.

KOMPLETNÝ PROGRAM NÁJDETE TU: https://www.epeiroscup.sk/

Špeciálna výstava bassetov - 12.9.2021 Slnečné jazerá Senec

Rozhodca: Miroslav Václavík, CZ

PROPOZÍCIE TU: https://www.epeiroscup.sk/propozicie/

PRIHLASOVANIE NA VÝSTAVU – INFORMÁCIE NÁJDETE TU: https://www.epeiroscup.sk/prihlaska/

Na výstavu a test temperament sa prihlasuje samostatnými prihláškami. V on line systéme hľadajte:

Výstava – Epeiros cup (nedeľa) 12.9.2021
Test temperamentu (sobota) 11.9.2021

Prihlášky je možné posielať iba cez on line systém, ktorý je zriadený na https://www.onlinedogshows.sk.

TITULY A ČAKATEĽSTVÁ

CAJC, Epeiros Junior Winner – môžu získať pes a suka ocenené známkou výborný 1 v triede mladých.
CAC – čakateľstvo na Slovenského šampióna krásy môžu získať pes a suka ocenené známkou výborný 1 v triedach strednej, otvorenej, šampiónov.
CAC Reserve – môžu získať pes a suka ocenené známkou V2 v tr. strednej, otvorenej, šampiónov, ak bol v danej triede udelený CAC.
Epeiros Winner – získava najlepší dospelý pes a suka, do súťaže postupujú jedince, ktoré získali ocenenie CAC.
Epeiros universal 2021 – titul, ktorý sa udeľuje psovi aj suke osobitne z každého plemena. Získava ho jedinec, ktorý má najvyšší bodový súčet z výstavy a z povahových testov organizovaných na Epeiros 2021. Udeľuje sa iba jedincom, ktorí sa zúčastnili výstavy aj povahového testu.
Víťaz plemena (BOB) – do súťaže postupujú psy a suky s ocenením Epeiros Winner, Epeiros Junior, Winner, Epeiros Veteran Winner.
TOP Epeiros universal 2021 – získava jediný predstaviteľ. Vyberá sa z jedincov, ktorí získali titul Epeiros universal 2021.
Víťaz výstavy (BIS) – do súťaže nastupujú víťazi plemien BOB.

Všetky tituly je možné zadať bez ohľadu na počet predvádzaných jedincov. Prípadné tituly je možné udeliť len vtedy, ak je ich udelenie v súlade s propozíciami výstavy. Tituly nie sú nárokovateľné.

Výstava sa koná pod zastrešením SKJ a preto na nej platí výstavný poriadok SKJ

ZÁVEREČNÉ SÚŤAŽE

NAJKRAJŠIE ŠTEŇA – do súťaže nastupujú psy aj sučky, ktorí obdržali v triede šteniat ocenenie veľmi nádejný1
NAJKRAJŠÍ JEDINEC Z TRIEDY DORASTU – do súťaže nastupujú psy aj sučky, ktorí obdržali v triede dorastu ocenenie veľmi nádejný1
NAJKRAJŠÍ MLADÝ JEDINEC – do súťaže nastupujú psy aj sučky, ktorí obdržali v triede mladých ocenenie Epeiros winner junior
NAJKRAJŠÍ PES – do súťaže nastupujú dospelí psy (samci) všetkých zúčastnených plemien s titulom Epeiros winner 2021
NAJKRAJŠIA SUKA – do súťaže nastupujú dospelé suky všetkých zúčastnených plemien s titulom Epeiros winner 2021
NAJKRAJŠÍ VETERÁN – do súťaže nastupujú psy aj sučky, ktorí obdržali v triede veteránov ocenenie Epeiros winner veteran 2021
NAJKRAJŠÍ JEDINEC Z ČESTNEJ TRIEDY – do súťaže nastupujú psy aj sučky, ktorí obdržali v triede čestnej ocenenie Výborný 1
TOP EPEIROS UNIVERSAL – predstavenie všetkých bodovo najúspešnejších jedincov každého plemena. Oceňujú sa najlepší traja – s najvyšším bodovým ohodnotením. Bodovacia tabuľka je prílohou propozícií. Oceňujú sa iba jedinci, ktorí sa zúčastnili povahových testov aj výstavy.
NAJKRAJŠÍ PÁR PSOV – Pes a suka jedného plemena, ktorí boli na výstave posúdení a sú v majetku jedného majiteľa, nie spolumajiteľa. Majiteľ musí byť uvedený v preukaze pôvodu.
CHOVATEĽSKÁ SKUPINA – Do súťaže môže chovateľ prihlásiť minimálne troch a max. 5 jedincov pochádzajúcich z vlastného chovu, ktorí pochádzajú z rôznych spojení (min. od dvoch rôznych otcov alebo matiek) a boli na výstave posúdení. Psi nemusia byť v majetku chovateľa.
BIS – do súťaže nastupujú psy aj sučky, ktorí boli ohodnotení titulom Víťaz plemena – BOB

Potrebné informácie nájdete na : https://www.epeiroscup.sk/